RC-Kinderfietsen.nl heeft de scherpste prijzen van Nederland. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagste prijs garantie bieden op al uw Kinderfietsen. In het geval dat u meent elders op internet een goedkopere aanbieding gezien te hebben horen wij dat graag van u. Wij doen u dan dezelfde aanbieding.
Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen inclusief BTW met elkaar vergelijkt.

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden: 

 
 • Het product dient bij de goedkopere aanbieder uit voorraad leverbaar te zijn.
   
 • Wanneer u na uw aankoop aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie, zal er een kortingsbon gegeven worden welke bij een volgende bestelling verrekend wordt.
   
 • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.
   
 • RC-ROB.nl moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.
   
 • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor EU komen niet in aanmerking voor de laagste prijs garantie.
   
 • De laagste prijs garantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.
   
 • De laagste prijs garantie is voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.
   
 • Uitgesloten van de laagste prijs garantie zijn prijswijzigingen die door de fabrikant/groothandel worden doorgevoerd voor de gehele markt.
   
 • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van RC-Kinderfietsen.nl doorslaggevend.
Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagste prijs garantie kunt u voor uw aankoop of maximaal 3 werkdagen na orderdatum een email sturen naar info@rc-kinderfietsen.nl met de volgende gegevens: 

- Uw naam, adresgegevens en emailadres 
- Een volledige en duidelijke omschrijving van het product. 
- Een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.