filter_list

Filteren

0
Onbeperkt


 


 

Zonix kinderfietsen in alle maten

Zonix fietsen zijn verkrijgbaar in hippe modellen en fraaie kleuren. Precies in de stijl die past bij u en uw kind. Gaat u het liefst voor een mooie City uitvoering met voordrager, een schitterende en ruime bakfiets met versnellingen, of voor een stoer jongensmodel? Bij RC-Kinderfietsen.nl kunt u alle Zonix fietsen voordelig kopen.

 

Scherp geprijsd

Zonix fietsen worden geheel in eigen beheer in Nederland ontwikkeld en geproduceerd in het buitenland. Men richt zich er hierbij op kwaliteitsfietsen te leveren, die bovendien ook betaalbaar zijn. Van Cityfietsen en bakfietsen tot omafietsen voor zowel jongens, als meisjes. Bij RC-Kinderfietsen.nl vindt u verschillende Zonix modellen voorzien van een laagste prijsgarantie. Wij zijn er zeker van dat u bij ons terecht kunt voor de goedkoopste Zonix fiets. Mocht u ergens anders toch een voordeliger model tegenkomen, waarbij de BTW is inbegrepen en die uit voorraad leverbaar is, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u de Zonix fiets dan aanbieden voor dezelfde lage prijs, mits er voldaan wordt aan onze voorwaarden.

Eenvoudig bestellen, snel in huis

Wilt u ook graag de show stelen met een hoogwaardige Zonix bakfiets of verdient uw kind een nieuwe City Light of City Reflex? Wacht dan niet langer en maak een keus uit ons aanbod. Wij leveren uw Zonix fiets dan zo spoedig mogelijk. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.